Over ons

VMG staat voor Van de Ven Machines & Gereedschappen.

Een familiebedrijf gevestigd in Zijtaart (Veghel), opgericht door de broers Joost en Koen van de Ven.

 

Voor advies, inkoop en reparatie van machines, gereedschappen en alle benodigdheden voor het storten en afwerken van betonvloeren bent u bij ons op het juiste adres!

We hebben beide een technische achtergrond, en ruim tien jaar ervaring op het gebied van machines, betongereedschap en toebehoren voor betonvloeren en betonbouw.

Veel machines en gereedschappen hebben we zelf in de hand gehad.                            Hierdoor kunnen wij gedegen advies geven zodat u de juiste keuze maakt bij de aanschaf van uw machines en gereedschappen.                                                                   

 

Als importeur, leverancier en dealer van grote merken zoals BT, AB Lindec, Multiquip, Whiteman, BTC, Enar, Luxtower, Rattlestick, Euro-Shatal, Kraft Tool en Curb Roller hebben wij het grootste assortiment van Nederland en kunnen we veel artikelen direct uit voorraad tegen een scherpe prijs leveren. 

Of u een groot vloerenbedrijf heeft of een klein bedrijf. Een aannemer bent of een zzp’er. Wij staan graag voor u klaar!

Wilt u advies op het gebied van machines, gereedschappen of andere toebehoren voor het storten en afwerken van betonvloeren? Of wilt u een order plaatsen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.  

 

Ook hebben wij een mooie showroom die geopend is op afspraak waar u van harte welkom bent om zelf onze producten te zien en te proberen. 

Hierbij een kleine impressie van onze showroom: